Ψηφιακή Εκτύπωση βιβλίων-Book On Demand

Με την ψηφιακή εκτύπωση των βιβλίων κατά απαίτηση (Βook-on-demand), σας επιτρέπεται η εκτύπωση τόσων αντιτύπων όσων ζητά η αγορά και όχι η εξαρχής εκτύπωση μεγάλων ποσοτήτων!

Εμείς εδώ στο TypeCenterService με χρόνια εμπειρία στον τομέα της στοιχειοθεσίας και σελιδοποίησης διδακτικών, επιστημονικών και άλλων τίτλων (DTP), καθώς και την 25χρονη παρουσία μας στο χώρο των εκτυπώσεων,αναλαμβάνουμε την κάθετη παραγωγή (εκτύπωση, εξώφυλλο, πλαστικοποίηση, βιβλιοδεσία) των τίτλων σας, με τεχνολογία αιχμής.

ΓΙΑ ΕΚΔΟΤΕΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψηφιακή Εκτύπωση για Εκδότες Επιχειρήσεις. Μειώνεται αισθητά το κόστος παραγωγής. Ο κατάλογος των τίτλων σας είναι πάντοτε διαθέσιμος. Δυνατότητα δοκιμής νέων και περισσότερων τίτλων!

ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

Ψηφιακή εκτύπωση για ιδιώτες συγγραφείς που επιθυμούν να εκδώσουν μια αυτοβιογραφία, μια ποιητική συλλογή, μια εργασία για το προσωπικό τους αρχείο ή για λίγους φίλους.

Στοιχεία επικοινωνίας

Δελφών 212 Τ.Κ. 54646, Θεσσαλονίκη
T: + 30 2310273850 F: + 30 2310273850
Email: typecent@otenet.gr
Email: typecenterservice@
typecenterservice.com
Facebook image σε εκτύπωση βιβλίου Instagram image σε εκτύπωση βιβλίου
Εικόνα Ρολόϊ σε εκτύπωση βιβλίου

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα , Τετάρτη:
9:00 – 17:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή:
9:00 – 18:00
Σάββατο, Κυριακή:
Κλειστά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: