Σελιδοποίηση

Η σελιδοποίηση αποτελεί
σημαντική εργασία, από την οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η εικόνα του βιβλίου-εντύπου και η εντύπωση που προκαλεί στο αναγνωστικό κοινό. Σκοπό έχει την ανάδειξη του κειμένου και των φωτογραφιών-σχημάτων, μέσα από τη σωστή και ευπαρουσίαστη ταξινόμηση του υλικού.

Σελιδοποίηση

Μπορείτε να μας φέρετε τα πρωτότυπά σας, είτε αυτά είναι χειρόγραφα ή σε ηλεκτρονική μορφή, μαζί με τις εικόνες-σχήματα-φωτογραφίες που θέλετε να περιέχει το προς έκδοση σύγγραμά σας.

Εμείς θα το επιμεληθούμε, και θα του δώσουμε τη μορφή που του αξίζει.

Σελιδοποίηση είναι η οργάνωση της ύλης ενός τεκμηρίου που γίνεται από το τυπογραφείο έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη η πληροφορία με τη χρήση του αριθμού της σελίδας. Υπάρχει και η ηλεκτρονική σελιδοποίηση, η οποία αναφέρεται στην οργάνωση της ύλης που βρίσκεται σε ηλεκτρονική μορφή στο Διαδίκτυο και βοηθά έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η διαχείριση των ηλεκτρονικών πληροφοριών από τους χρήστες. Ακόμα η σελιδοποίηση μπορεί να αναφέρεται και στην οργάνωση και τον σχεδιασμό ενός βιβλίου. Γενικότερα πρόκειται για την οργάνωση της ύλης και όλων των στοιχείων για την παραγωγή ενός τεκμηρίου.”. 

Πηγή: http://el.wikipedia.org

Στοιχεία επικοινωνίας

Δελφών 212 Τ.Κ. 54646, Θεσσαλονίκη
T: + 30 2310273850 F: + 30 2310273850
Email: typecent@otenet.gr
Email: typecenterservice@
typecenterservice.com
 
Facebook image σε εκτύπωση βιβλίου Instagram image σε εκτύπωση βιβλίου
Εικόνα Ρολόϊ σε εκτύπωση βιβλίου

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα , Τετάρτη:
9:00 – 17:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή:
9:00 – 18:00
Σάββατο, Κυριακή:
Κλειστά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: